Antepassio

Bénédicte Leys

Bestuurder/Coach

Hieronder lees je meer over haar achtergrond:

Na een master in Toegepaste Economische Wetenschappen en een eerste oriëntatie van haar leven binnen de bedrijfswereld, heeft zij op een bepaald moment als antwoord op vragen als ‘hoe kunnen we bijdragen aan het grotere geheel’, een nieuwe richting ingeslagen en de vier-jarige psychotherapie opleiding “Interactionele Vormgeving“ bij de Educatieve Academie afgerond. 

Aanvullende jaaropleidingen rond seksueel misbruik, kindertherapie, en specifieke trauma-technieken zoals Brainspotting (Dr David Grand) en EMDR hebben haar kennis en begrip rond trauma verdiept. Generational Brainspotting (Dr Ruby Gibson) bracht een nieuwe kijk op het belang van de voorouders bij trauma.
“EMDR en Dissociatieve stoornissen” ontleedde de grote complexiteit van complex trauma.
De versnellingsbak van Hélène Delucci belichtte dan weer de fasering van de therapie bij zware trauma’s.
De workshops van Dr Dr Damir Del Monte belichtte de complexiteit van de hersenen en het belang van het limbische systeem bij de verwerking en regulatie van trauma …

Van 2016 tot 2021 heeft zij als erkende fase 1 trainer voor Brainspotting deze methode mee geïntroduceerd in België.

Om het geheel in een breder kader te plaatsen, bestudeert zij de werken van Alice A. Bailey en H.P. Blavatsky rond Esoterische psychologie (7 stralen) en Esoterische astrologie en andere thema’s binnen de Universele Wijsheid, organiseert zij hierover opleidingen en meditaties en past zij dit kader ook toe tijdens de sessies voor een extra dimensie bij het duiden van het pad van evolutie van de cliënt.


Bart van Ruiten

Bestuurder/Coach
Met meer dan 25 jaar ervaring in het coachen van individuen tijdens veranderingsprocessen binnen organisaties, heeft hij diepgaande inzichten verworven in de dynamieken die binnen zowel organisaties als individuele systemen spelen.

Zijn expertise is verder verrijkt door het systemische werk van Bert Hellinger. Hij heeft opleidingen gevolgd bij het Bert Hellinger Instituut in Groningen, wat een waardevolle aanvulling vormde op zijn bestaande kennis en vaardigheden.

Aanvullende Opleidingen en Workshops
Om zijn coaching verder te verdiepen, heeft hij diverse aanvullende opleidingen en workshops gevolgd op het gebied van systemisch coachen, waaronder:

  • Brainspotting (Dr David Grand): Deze methode biedt een verdieping om blokkades en vastzittende ladingen te doorbreken.
  • Generational Brainspotting (Dr Ruby Gibson): Dit helpt bij het verkrijgen van inzichten in de invloed van voorouderlijke patronen.
  • De complexiteit van de hersenen en het belang van het limbische systeem (Dr Dr Damir Del Monte): Deze kennis is cruciaal voor het begrijpen van emotionele en gedragsmatige reacties.
  • Esoterische psychologie (7 stralen) en Esoterische astrologie (volgens de werken van Alice A. Bailey en H.P. Blavatsky): Deze disciplines voegen een extra dimensie toe aan het duiden van het evolutiepad van de gecoachte.

Focusgebieden
Zijn coaching richt zich voornamelijk op de volgende gebieden:

  • Prestatieverbetering: Zowel in sport als op de werkvloer.
  • Groei in bewustzijn: Het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling en zelfinzicht.
  • Enz…

Met deze brede en diepgaande aanpak streeft hij ernaar individuen te ondersteunen in hun persoonlijke en professionele groei, door zowel praktische als spirituele inzichten te integreren in zijn coaching.

 

Scroll to Top